2 Mayıs 2011 Pazartesi

Unreal3.2 Giriş Kodu Kurulumu

Öncelikle kurulum için gerekli dosyaları
 http://www.mirchane.com/depo/giris-kodu.zip linkinden bilgisayarımıza indiriyoruz. indirdiğimiz zip?i açıyoruz. Zipi açınca include ve src olmak üzere 2 klasör göreceksiniz. Ftp ile irc?imizin bulunduğu hosta bağlanıyoruz. Unreal3.2 klasörüne girip zipten çıkan include klasörünün içerisindekileri Unreal3.2/include klasörüne, src klasöründen çıkanları ise Unreal3.2/src klasörüne upload ediyoruz. Burda önemli bir ayrıntı upload edeceğiniz dosyaları atmadan önce, ftpdeki orjinallerini bir yere yedek alınız. ileride kodu kaldırmak isterseniz bu dosyalara ihtiyacınız olacak..

Dosyaları attıktan sonra SSH hesabımıza bağlanıyoruz. Unreal2.3 dizininde ?make? komutunu uyguluyoruz. Make işlemi bitince giriş kodu kurulumumuzda bitmiş oluyor? Şimdi sıra geldi web portumuzu ve eggdroplarımızın ip adreslerini giriş kodundan muaf tutmaya..

unrealircd.conf ?unuza:


except giris {
mask 85.17.200.84;
};
except girisport {
port 7000;
};
satırlarını ekleyiniz. giris mask kısmına kendi eggdroplarınızın ip adresini yazınız. girisport port kısmına kendi web girişinizin portunu yazınız. Kurulum bitti, unreal?i restart ettiğinizde eğer bir hata yapmadıysanız giriş kodu aktif olacaktır.

ileride kodu kaldırmak isterseniz yedeğini aldığınız dosyaları ftp ye geri atıp make çekiniz.

Eschat?iniz var ise sunucunuza mutlaka portşifresi modülü kurarak web portunuzu şifreleyiniz. Şayet botçular o portu bulurlarsa kodun bir manası kalmıyor.. Takıldığınız her türlü sorununuzu bizlere iletişim bölümünden iletebilirsiniz. Umarım bu makale sizlere yardımcı olmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder